Termékeink web böngészőben jeleníthetők meg, így minden olyan eszközön használhatók amin van web böngésző program. Például számítógép, tablet, telefon. Bár az okos televíziókon is meg lehet jeleníteni weboldalakat, a vezérlés hiányosságai miatt nem ajánljuk használatukat.

A programot nem kell letöltenie, web böngésző segítségével lehet használni. Ez egy korszerű megoldás arra, hogy bárhol, bármelyik eszközén használható legyen.

Ez nincs korlátozva. Bármelyik eszközén jelentkezik be a fiókjába, elérheti az alkalmazásokat.

A feladatok korlátlan számban elvégezhetők. Ha valamelyik feladatot nem sikerül megoldani, azt is újból tudja próbálni a gyermek.

A használat során a program megjegyzi, ha egy feladatra jó választ adtunk, azt még egyszer nem lehet megoldani. Azonban ha kilépnek a programból majd újra vissza lépnek, vagy egyszerűen csak frissítik az oldalt akkor ez a memória törlődik és az összes feladat újból megoldható.

Nem, a feladatok megoldás nélkül is átléphetők, majd később vissza lehet térni hozzájuk. Szándékunk szerint ez nem egy teszt amit meg kell oldani a gyerekeknek és a végén kap egy értékelést. Inkább egy játék, ami segítségével szórakozva fejlődhetnek.

Az egyedileg megvásárolt termékekhez korlátlan ideig hozzáfér, azokat bármeddig használhatja. Az előfizetéses termékek az előfizetés ideje alatt használhatók, azonban ha lejár az előfizetése és nem újítja meg, azokhoz nem férhet hozzá a későbbiekben.

Kérdése van?

Ha itt nem talált választ kérdéseire, bátran tegye fel nekünk azt a kapcsolati úrlapon keresztül.

Add to cart