A feladatgyűjteményeket asztali számítógépen, notebookon, tableten valamint telefonon is lehet használni, csak egy webböngésző és egy egér vagy érintőkijelző szükséges hozzá.

Amennyiben a weboldalba ágyazott feladatok nem jelennek meg teljes egészében a képernyőn, kattintson a “Megnyitás új ablakban” gombra a feladat fölött.

A feladatok között a képernyő alján lévő jobbra és balra mutató nyilakkal lehet lépkedni.

A feladatokat általában az egyes képek megjelölésével (kattintás) vagy a képek megfelelő helyre húzásával lehet megoldani. A megoldást a képernyő alján, középen elhelyezett gombbal lehet ellenőrizni.

Amennyiben a válasz hibás, a választ értékelő ablakban megjelenő vissza mutató nyílra kattintva újból megoldható a feladat. Ebben az esetben a korábban hibásan megjelölt képről le kell venni a megjelölést úgy, hogy ismételten rákattintunk. A hibás helyre húzott képet szintén el kell húzni onnan egy tetszőleges területre, majd ismét megpróbálni a helyes helyre húzni.

Jó válasz esetén a tovább nyílra kattintva jutunk a következő feladathoz.

A feladatok megoldás nélkül is átléphetők a tovább és vissza nyilak használatával. Bármelyik feladathoz a későbbiekben visszatérve megoldható az.

A használat közben a program megjegyzi, ha egy feladatra jó választ adtunk, azt még egyszer nem lehet megoldani. Azonban ha kilépnek a programból majd újra vissza lépnek, vagy egyszerűen csak újra töltik (frissítik) az oldalt akkor ez a memória törlődik és az összes feladat újból megoldható.

Add to cart